ПРЕДСТАВНИКИ ОБЛАСНОГО КООРДИНАЦІЙНОГО ГУМАНІТАРНОГО ШТАБУ ПРИ ОДЕСЬКІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАЛИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ РАЙОН

Дата: 27.05.2022 15:58
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

Новини 

ПРЕДСТАВНИКИ ОБЛАСНОГО КООРДИНАЦІЙНОГО ГУМАНІТАРНОГО ШТАБУ ПРИ ОДЕСЬКІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАЛИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ РАЙОН

   editor

24 травня поточного року до Білгород-Дністровського району з робочим візитом завітали представники Одеського обласного

Координаційного гуманітарного штабу – Олена Іванова та Наталя Хітроу.

Свою роботу на території нашого району представники з області розпочали нарадою з начальником Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василем САМОКИШЕМ, заступниками начальника Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ та Максимом БРИТКОВИМ, а також з представниками районного Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань. Основною метою зустрічі стало налагодження взаємодії між Одеським гуманітарним штабом, Координаційним штабом при Білгород-Дністровській РВА та громадами району.

Олена Іванова та Наталя Хітроу продовжили свій консультативно-моніторинговий візит оглядом гуманітарних штабів, що знаходяться на території міста Білгород-Дністровського, селища Сергіївка, сіл Шабо та Старокозаче. У цій поїздці їх супроводжував  голова Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань при Білгород-Дністровській РВА – Максим БРИТКОВ.

Під час зустрічей із головами територіальних громад й координаторами роботи гуманітарних штабів обговорювались питання проведення обліку отриманої та виданої гуманітарної допомоги, а також  алгоритм її розподілу  між громадами. Окрім цього зазначалось, що ведеться робота зі створення єдиної програми обліку отриманої та виданої  гуманітарної допомоги, до якої будуть підключені усі райони Одеської області.

У свою чергу, керівники громад звітували  про проведення обліку  з отримання гуманітарної допомоги у своїх громадах та про  порядок її надання внутрішньо переміщеним особам та іншим незахищеним категоріям населення, які потребують допомоги. 

За результатами моніторингового візиту представники Одеського обласного координаційного гуманітарного штабу надали свої пропозиції та зауваження щодо роботи гуманітарних штабів громад району.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь