Пошук

БЕЗПЕКА ЛЮДЕЙ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ РАЙОНУ

Дата: 26.05.2022 15:11
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Новини 

БЕЗПЕКА ЛЮДЕЙ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ РАЙОНУ

   editor

Із настанням тепла перед відповідним службами району найголовнішим завданням є забезпечення безпечного перебування громадян на водних об’єктах, що знаходяться в межах Білгород-Дністровського району. Тому, головним питанням порядку денного

робочої наради з орендарями земельних ділянок водного фонду, яка відбулась 25 травня поточного року, було  про вжиття невідкладних заходів щодо запобігання загибелі та охорони людей на водних об’єктах.

Нарада пройшла під головуванням голови-начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василя САМОКИША, за участю заступника голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ.

Окрім орендарів, в нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів РВА, представники Держпродспоживслужби, прикордонних, рятувальних, правоохоронних підрозділів, голови територіальних громад, спеціалісти з цивільного захисту населення органів місцевого самоврядування та інші запрошені.

У своїх доповідях виступаючі були одностайними щодо того, що у період воєнного стану забезпечення безпечного перебування громадян на водних об’єктах потребує особливої уваги. Це і належне облаштування масових місць відпочинку, зведення рятувальних пунктів та інформаційних стендів, призначення відповідальних, вчасні забори якості води, риби, мулу, а також проведення роз’яснювальної роботи серед населення, щодо заборони перебування осіб у межах пляжної зони прибережної захисної смуги Чорного моря.

За підсумками наради усім причетним були надані відповідні доручення.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь