ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 27.04.2022 15:36
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

Структурні підрозділи 

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ!

   editor

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СПОРТУ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Внаслідок агресії Російської Федерації та враховуючи актуальність проблеми, пов’язаної з мінами та вибухонебезпечними предметами  на території регіону, є необхідність проведення інформаційно-просвітницької діяльності серед різних вікових груп населення, особливо дітей та підлітків, задля підвищення рівня їх обізнаності з даного питання.  Навчання правильному поводженню з мінами та вибухонебезпечними предметами з метою запобігання нещасних випадків.

 Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України забезпечило виготовлення навчальних посібників у вигляді коміксів для дітей «Мінна безпека не безПЕКа» та «Безпечний Пекосвіт», які розміщені в мережі Інтернет для безкоштовного завантаження за посиланням:

 https://www.ranok.com.ua/info-prazdnichnyeraskraski-kniga-3-snegurochka-5640.html та https://www.ranok.com.ua/infobezpechniy-pekosvit-34684.html відповідно.

Навчальні посібники отримали схвалення від ДНЗ «Інституту модернізації змісту освіти» для використання в освітньому процесі.

Бережімо себе та своїх рідних і близьких людей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь