Пошук

НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 13.04.2022 13:46
Кількість переглядів: 135

Новини 

НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

   editor

В умовах воєнного стану надзвичайно важливо забезпечити оперативне, належне та безперервне виконання місцевих бюджетів. Для забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери та життєвонеобхідних потреб жителів територіальних громад у період дії воєнного стану законодавчими інституціями та органами виконавчої влади різного рівня постійно приймається низка швидких, ефективних, оперативних рішень.

Попри військові дії органи місцевого самоврядування, сільськогосподарські підприємства та інші виробництва продовжують свою діяльність, а отже потребують консультацій та роз’яснень щодо актуальних законодавчих змін. З цією метою 12 квітня 2022 року проводилась селекторна нарада Одеської обласної військової адміністрації, в якій взяли участь начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь САМОКИШ, представники правоохоронних та військових підрозділів, голови територіальних громад, керівники відділів районної військової адміністрації.

Під час засідання розглядались питання щодо наповнення та використання місцевих бюджетів Одеської області в умовах воєнного стану та про стан проведення весняно-польових робіт тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь