Пошук

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – ЕКОНОМІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІІ ПИТАННЯ

Дата: 12.04.2022 08:37
Кількість переглядів: 152

Новини 

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – ЕКОНОМІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІІ ПИТАННЯ

   editor

У сьогоднішні, непрості для нашої країни часи, запуск потужного економічного фронту є надзвичайно важливим завданням для суспільства. Без економічної активності неможливе повноцінне функціонування держави в умовах воєнного стану. Тому одним із пріоритетних питань порядку денного селекторної наради Одеської обласної військової адміністрації від 11 квітня 2022 року, в якій взяв участь начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь САМОКИШ, було питання щодо активізації економічної діяльності в регіоні в умовах воєнного стану.

Також в ході наради розглядались питання організації взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування з військовим командуванням, стан соціального захисту внутрішньо переміщених осіб тощо.

Під час наради заслуховувались інформації начальників районних військових адміністрацій про стан справ у кожному з районів Одещини.

В роботі онлайн-засідання також взяли участь заступник начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА, керівники і спеціалісти відповідних напрямків роботи районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь