НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – ЕКОНОМІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІІ ПИТАННЯ

Дата: 12.04.2022 08:37
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Новини 

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – ЕКОНОМІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІІ ПИТАННЯ

   editor

У сьогоднішні, непрості для нашої країни часи, запуск потужного економічного фронту є надзвичайно важливим завданням для суспільства. Без економічної активності неможливе повноцінне функціонування держави в умовах воєнного стану. Тому одним із пріоритетних питань порядку денного селекторної наради Одеської обласної військової адміністрації від 11 квітня 2022 року, в якій взяв участь начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь САМОКИШ, було питання щодо активізації економічної діяльності в регіоні в умовах воєнного стану.

Також в ході наради розглядались питання організації взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування з військовим командуванням, стан соціального захисту внутрішньо переміщених осіб тощо.

Під час наради заслуховувались інформації начальників районних військових адміністрацій про стан справ у кожному з районів Одещини.

В роботі онлайн-засідання також взяли участь заступник начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА, керівники і спеціалісти відповідних напрямків роботи районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь