Пошук

НАЧАЛЬНИК ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ МАКСИМ МАРЧЕНКО ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З НАДЗВИЧАЙНИМ І ПОВНОВАЖНИМ ПОСЛОМ РЕСПУБЛІКИ МОЛДОВА В УКРАЇНІ ВАЛЕРІУ КІВЕРЕМ.

Дата: 11.04.2022 16:19
Кількість переглядів: 187

Новини 

НАЧАЛЬНИК ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ МАКСИМ МАРЧЕНКО ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З НАДЗВИЧАЙНИМ І ПОВНОВАЖНИМ ПОСЛОМ РЕСПУБЛІКИ МОЛДОВА В УКРАЇНІ ВАЛЕРІУ КІВЕРЕМ.

   editor

Керівник області привітав Посла з нещодавнім початком його місії в Україні та подякував Республіці Молдова за повну підтримку територіальної цілісності нашої країни, за рішуче засудження злочинів проти людства, що коїть російська армія та незаконну війну проти України.

«З початком війни Одеська область стала гуманітарним та логістичним хабом для забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом, продуктами харчування, ліками, медичною допомогою. У зв’язку з повномасштабними військовими діями росії проти України, з порушенням всіх норм міжнародного гуманітарного права, будь-яка підтримка наших країн-партнерів є дуже важливою. Сьогодні війна в Україні – це не просто війна, це злочин проти сучасної цивілізації, геноцид українського народу: російські військові розстрілюють мирних громадян, бойовими машинами давлять на дорогах дітей, ґвалтують жінок» – наголосив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

«Молдова прийняла найбільшу кількість українських вимушених переселенців і нині на території залишаються більше 90 тисяч тимчасово переміщених громадян України, половина з них – неповнолітні. Переконаний, що в цей складний період наш спільний досвід допомоги людям, що опинились у важких обставинах, взаємна повага в цілому між країнами стануть ще одним величезним кроком для поглиблення взаємовідносин між Молдовою і Україною» – додав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Валеріу Ківерь.

В рамках робочої зустрічі Максим Марченко і Валеріу Ківерь обговорили можливості подальшої тісної співпраці із забезпечення гуманітарної допомоги, необхідності посилення санкційних заходів проти країни агресора, а також підтримки та розвитку бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь