Пошук

Соціальник проєкт «Прихисток» діє в Україні

Дата: 08.04.2022 14:04
Кількість переглядів: 315

Новини 

Соціальник проєкт «Прихисток» діє в Україні

   editor

Здійснення прямої військової агресії росії проти України призвело до руйнації цивільної інфраструктури, помешкань, загибелі українських громадян. Більшість тих, чиї домівки знаходились на лінії зіткнення та окупації загарбників, опинилися в скрутному становищі та вимушені були покинути рідні місця.

Станом на сьогодні в нашій країні нараховується понад 10 мільйонів громадян, які стали вимушеними переселенцями. В таких умовах закликаємо громадян України допомагати та підтримувати один одного.

З метою об’єднання спільних зусиль у забезпеченні наших громадян безпечним прихистком діє соціальний проєкт «Прихисток», який здійснюється під патронатом Президента України Володимира Зеленського.

Власникам житла, які безоплатно розміщуватимуть внутрішньо переміщених осіб під час дії воєнного стану, передбачена грошова компенсація. Для цього потрібно:

1) внести інформацію про наявне житло для прихистку біженців до вебресурсу «Прихисток»;

2) не пізніше наступного дня за днем розміщення переселенців подати заяву до ОМС із зазначенням дати поселення та даними людей, які проживають за програмою;

3) щомісяця до 5-го числа подавати заяву виконкому щодо кількості днів та кількості людей, які проживали за програмою. Щомісяця до 20-го числа власники житла будуть отримувати компенсації за розміщення переселенців на свій банківський рахунок.

Ми українці, ми єдині! Тільки разом ми здолаємо ворога! Прихисти до себе тих, у кого війна забрала дім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь