Пошук

ДОЛАЙТЕ ОКУПАНТІВ ІЗ ДІЄЮ

Дата: 04.04.2022 11:50
Кількість переглядів: 140

Новини 

ДОЛАЙТЕ ОКУПАНТІВ ІЗ ДІЄЮ

   editor

Не треба володіти якоюсь суперсилою, щоб допомагати українській армії подолати ворога. Пропонуємо 3 дієві методи в застосунку:

1?? єВорог

Якщо побачили окупанта чи техніку, передайте інформацію ЗСУ. Так ви допомагаєте нашій армії фіксувати переміщення ворога та знищувати його. Перейдіть у чатбот із головного екрана застосунку Дія або в Telegram ????????https://t.me/evorog_bot та надішліть усю інформацію: де, коли та що саме ви бачили. Чатботом вже скористалося понад 230 тисяч українців, а кожен їхній кадр ЗСУ наблизив нас на крок до перемоги.

2?? Допомогти армії фінансовоДля цього достатньо зайти в застосунок, натиснути ???????? Допомогти армії ????????вказати суму внеску та сплатити. Усі кошти ми перераховуємо до фонду «Повернись живим». Наразі через Дію вдалося зібрати понад 227 млн гривень. За вашої підтримки армія стає міцнішою!

3?? єБайрактар«Цифрове заспокійливе» в застосунку, щоб кожен міг уявити себе оператором популярного безпілотника та знищити окупантів віртуально. За 2 тижні послуги в Дії понад 1,6 млн користувачів зареєструвалися операторами Байрактару.

Допомагайте армії та бережіть себе. Єднаймося, щоб подолати ворога та відсвяткувати перемогу разом!????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь