В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ ПЛАТФОРМА ДЛЯ ОБ’ЄДНАННЯ ВОЛОНТЕРСЬКИХ ТА ДЕРЖАВНИХ ІНІЦІАТИВ ІЗ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС ВІЙНИ – «СПІВДІЯ»

Дата: 01.04.2022 15:32
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Новини 

В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ ПЛАТФОРМА ДЛЯ ОБ’ЄДНАННЯ ВОЛОНТЕРСЬКИХ ТА ДЕРЖАВНИХ ІНІЦІАТИВ ІЗ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС ВІЙНИ – «СПІВДІЯ»

   editor

?? На базі платформи верифіковані волонтери допомагають громадянам – збирають інформацію про потреби та наявні ресурси, відправляють гуманітарну допомогу та медичні засоби.

Яку допомогу залучають:

????Гуманітарна: їжа, засоби гігієни, одяг, тощо;

????Медичні ресурси: ліки та устаткування;

????Добровільна особиста та майнова: волонтери, склади, транспорт;

????Фінансова: перерахування коштів на закупівлю товарів;

????Сервісна: чоловіки-водії призовного віку можуть подавати заявки для виїзду за кордон для перевезення гуманітарних вантажів.

Як отримати / запропонувати допомогу:

????Громадяни чи організації, які потребують допомоги, можуть заповнити спеціальну форму на сайті;

????Фізичні особи / волонтерські організації, які мають гуманітарні чи медичні ресурси, можуть запропонувати допомогу, сконтактувавшись через платформу з фахівцями координаційних хабів;

????Волонтери та компанії, які мають власний гуманітарний склад можуть запропонувати допомогу та спростити доставку речей першої необхідності, тим, хто їх потребує;

????Власники транспортних засобів можуть надати легкові автомобілі, фури, автобуси, а також зареєструватися у якості водіїв для перевезення допомоги між країнами, в гарячі точки, по своїй області, місту.

Детальніше на сайті: https://cutt.ly/yDmVaVx

Волонтерське об’єднання «СпівДія» координується за підтримки Офіс Президента України спільно з Мінрегіон, Міністерство охорони здоров’я України та Міністерство молоді та спорту України.

#SaveUkraine#StandWithUkraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь