ЖОДЕН ВІЙСЬКОВИЙ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ НЕ СКЛАВ СВОЮ ЗБРОЮ, НЕ ВІДМОВИВСЯ ВІД ЗАХИСТУ СВОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ І ПЕРЕЙШОВ НА БІК РОСІЙСЬКИХ НАПАДНИКІВ – ЗАЯВА ОПЕРАТИВНОГО КОМАНДУВАННЯ «ПІВДЕНЬ»

Дата: 25.02.2022 14:09
Кількість переглядів: 380

 

Як зазначають в Оперативному командуванні «Південь»  військова та політична ситуація в Одесі та Одеській області стабільна і контрольована.

«Ворожих російських військ на території Одещини немає і запевняємо Вас й не буде! Частини та підрозділи  Збройних Сил України, інших військових формувань роблять все для того, щоб мирне життя та добробут одеситів не потурбували російські окупанти. Проте вони не тільки не припиняють своїх бойових дій на українській землі, але й нарощують свою негативну інформаційну війну, розповсюджуючи різноманітні фейки про Збройні Сили України. Сьогодні зранку на одному з російських інтернет-ресурсів ворожі пропагандисти розповсюдили фейкову інформацію, про те, що на Одещині декотрі з військовослужбовців Збройних Сил України піддались на російську агітацію та склали свою зброю, відмовившись від захисту своєї Батьківщини. Також ніби декілька блокпостів, на підступах до Одеси, вночі перейшли під контроль російських нападників. Від імені командування Оперативного командування «Південь» запевняю Вас, що ця інформація не підтверджується і є наклепом на військовослужбовців ЗСУ, з метою підірвати їх бойових дух та сформувати у мирного населення негативне відношення до наших захисників» – сказав полковник Владислав Назаров.

Шановні одесити!

Командування Оперативного командування «Південь» в черговий раз звертаюся до всіх – аналізуйте та перевіряйте всю інформацію, яка сьогодні у великому обсязі розповсюджується в інформаційному просторі. Довіряйте та беріть за основу лишу ту інформацію, яка розміщується на перевірених та офіційних інформаційних джерелах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь