Пошук

В ОДЕСІ ПРОЙШЛА ЦЕРЕМОНІЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 21.02.2022 09:33
Кількість переглядів: 204

Сьогодні в Одесі на площі перед Одеською облдержадміністрацією, біля пам’ятного знаку на місці встановлення пам’ятника Героям Небесної Сотні, відбувся ритуал вшанування пам‘яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Участь в церемонії взяв голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

«Трагічна дата нової української історії стала символом незламності та джерелом сили для українських воїнів, які й нині боронять нашу країну. У цей день ми віддаємо шану мужності та патріотизму, свободі та гідності, адже завдяки подвигу Героїв Небесної Сотні сьогодні ми маємо можливість рухатися вперед до демократичних цінностей. Нехай трагічні події того дня більше ніколи не повторяться» – сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.  

У цей скорботний день в одеських храмах різних конфесій відбулися молебни та панахиди за загиблими під час Революції Гідності та за спокій душ Героїв Небесної Сотні. Молилися священнослужителі та усі небайдужі до історії та долі своєї держави люди. Символічна молитва від усіх матерів України пролунала і під час церемонії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь