Пошук

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!

Дата: 15.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 222

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!

15 лютого — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день не випадковий. Він приурочений до річниці виведення військ з Афганістану.

Український народ віддає глибоку шану усім Вам - солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям за участь в миротворчих операціях в «гарячих» точках планети. Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людини, для якої «ОБОВ'ЯЗОК» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя. Ваш досвід є запорукою багатьох перемог, а мужність і патріотизм – незаперечним прикладом для молодого покоління.

Висловлюю вдячність всім учасникам бойових дій за чесне й сумлінне виконання військової присяги, за силу духу та героїзм.
Бажаю Вам та вашим родинам добробуту, щастя, довголіття та мирного неба. Слава Україні!

З повагою

Плахтіївський сільський голова Іван ЛИХО

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь