За що ми любимо зустрічі онлайн – за можливість об’єднатися у розмові людям з різних регіонів країни швидко і зручно.

Дата: 09.02.2022 16:53
Кількість переглядів: 200

 


 

Наша ранкова кава була у компанії з представниками Державна служба якості освіти України та її управлінь у регіонах. Всього – майже сотня учасників 

Ми розповідали, як говорити про реалізацію безбар’єрності у освітньому напрямі, зберігаючи єдиний тон у всіх комунікаціях. І розкриваючи ключове повідомлення – що саме отримає людина від змін, яким чином нововведення покращить її життя, які нові можливості надасть.

 Все це прописано в Комстратегії з безбар’єрності, якій, власне, і була присвячена більша частина розмови. Дякуємо команді Державної служби якості освіти України за ініціативу щодо зустрічі.

Нагадаємо, Комунікаційну стратегію до Плану заходів з реалізації Нацстратегії безбар’єрності Рада безбар’єрності затвердила у жовтні 2021 року. Документ визначає загальний підхід при висвітленні теми безбар’єрності, наратив, ключові повідомлення, стратегічні цілі і показники їх досягнення.

 Державна служба якості освіти України реалізує державну політику у сфері освіти. Її діяльність спрямовується і координується Кабінет Міністрів України через міністра Міністерство освіти і науки України.

Міністерство культури та інформаційної політики України Stratcom Ukraine

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree #BarrierFree_Ukraine

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь