#безбарєрність

Дата: 31.01.2022 16:21
Кількість переглядів: 178

 


 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Радниця - Уповноважена Президента України з питань безбар'єрності

28 January, 18:15  · 

Про безбар’єрність, як нову суспільну норму, говорили під час зустрічей з громадськими активістами, громадськими організаціями, освітянами, представниками медичних закладів, комунальних підприємств, соціальних служб міст Славутича та Ужгорода.

Зокрема, обговорили актуальність нового освітнього серіалу «Безбар’єрна грамотність». Адже сьогодні в українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливості безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг з боку держави та бізнесу тощо. Як відповідь - дедалі більше поширюється запит на впровадження інклюзії та безбар’єрності в різних життєвих сферах. Рівний доступ, рівні можливості, забезпечення залучення та універсальності стають важливими темами, які спонукають до подальших обговорень та починають впливати на порядок денний.

Тому в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської на державному порталі Дія.Цифрова освіта розміщено освітній серіал «Безбар’єрна грамотність». Курс знайомить глядачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

Посилання на серіал https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy

А яка ваша думка про серіал «Безбар’єрна грамотність»?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь