Пошук

В ОДЕСЬКІЙ ОДА ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ДОТРИМАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ПРАЦЮ

Дата: 31.01.2022 16:17
Кількість переглядів: 191

 


 

 

 

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтин Гой провів засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю.

«Станом на 1 січня 2022 року заборгованість з виплати заробітної плати становила 65,1 млн грн, що на 8,5 млн грн менше ніж на 1 грудня 2021 року. Тенденція до зменшення її суми спостерігається з серпня 2021 року» – зазначив заступник голова ОДА Костянтин Гой.

В свою чергу заступник голови Одеської ОДА Олег Муратов поінформував учасників засідання комісії про проведену роботу з боржниками, у тому числі з керівництвом ДП «Білгород-Дністровський МТП».

«На поточному тижні працівникам ДП «Білгород-Дністровський МТП» виплачена заборгованість з виплати заробітної плати у сумі 2,8 млн грн. Також проведені робочі зустрічі з керівниками ДП ВШ «Устьдунайводшлях», ДП «Науково-дослідний проектно-конструкторський інститут морського флоту України з дослідним виробництвом» та ДП «Сільськогосподарське підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№ 111)», з якими досягнуто домовленостей про шляхи погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємств у найкоротші терміни» – додав заступник голови Одеської ОДА Олег Муратов.

З метою пошуку можливих шляхів погашення заборгованості з виплати заробітної плати на засіданні були присутні керівники підприємств ДВТП «Граніт», ПП ВКФ «Мікромегас», КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання №1», КП Великобуялицької сільської ради «Сервіс», КП «ЖКГ смт Сергіївка».

До обговорення проблемних питань залучено голів Великобуялицької сільської ради Березівського району та Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району для їх подальшого сприяння у погашенні заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підпорядкованих їм комунальних підприємств.

А керівників підприємств-боржників попереджено про відповідальність за порушення строків виплати заробітної плати, обговорено та узгоджено графіки погашення заборгованості та доручено дотримуватися зазначених термінів.

Підсумовуючи результати засідання, Костянтин Гой окреслив першочергові заходи, спрямовані на погашення заборгованості з виплати заробітної плати та зазначив про необхідність підвищення рівня середньої заробітної плати на підприємствах області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь