Пошук

Надання допомоги ветеранам

Дата: 28.01.2022 09:15
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Надання допомоги ветеранам

   editor

            У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин.

            Зокрема, при Центрі діє служба психологічної та правової допомоги «Телефон довіри» для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей. Мета діяльності служби – розширення доступу до кваліфікованих психологічних послуг і правової підтримки ветеранів та їх близьких, перед усім із сільської місцевості.

            Також, фахівці Центру розробили навчальний тренінг «Толерантне ставлення до ветеранів», метою якого є підвищення обізнаності посадових осіб у питаннях особливостей світосприйняття ветеранів, відпрацювання навичок ефективної  комунікації з ветеранами.

            Наразі відбувається складання графіків проведення тренінгів з даної тематики за участі представників  регіонів України. Тривалість заходу – 1,5 години. Режим проведення – онлайн.

            Запрошуємо до участі у тренінгу  представників органів місцевого самоврядування, державних та громадських організацій, які надають послуги ветеранам війни та членам їх сімей. У разі зацікавленості, взяти участь у навчальних заходах звертатися за телефонами:

0505446073, 0964293340 (Юрій Акименко).

Т.в.о. начальника управління                                                               Наталія ВОЛОСАТОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь