1 СТАДІОН, 3 СПОРТИВНИХ ШКОЛИ, 1 СПОРТКОМПЛЕКС ТА 1 СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК – РЕЗУЛЬТАТ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ОДЕЩИНІ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 25.01.2022 10:06
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

«У грудні 2021-го відбулась відкриття легкоатлетичного манежу комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», який капітально відремонтували в рамках програми Президента «Велике Будівництво». Зазначу для Одещини – це свято, тому що саме «Олімпієць» – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи» – сказав підводячи підсумки реалізації програми Президента «Велике Будівництво» в області голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Фото без опису
Фото без опису
?

В селі Кам’янка Ізмаїльського району завершено капітальний ремонт басейну в приміщені Палацу спорту імені Миколи Миндру. В рамках «Великого Будівництво» в Одесі з’явився спортивний комплекс в Міжнародній академічній школі. В Болградському районі, в Тарутино, проведено реконструкцію спортивного майданчику для міні-футболу, а в Білгороді-Дністровському – капітальний ремонт стадіону місцевої ДЮСШ.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

«В Ізмаїлі – реконструйовано спортивну школу. До речі, будівництво Ізмаїльського палацу спорту, спорудження якого тривало дев’ять років, завершилося у 2021 році завдяки включенню об’єкту до програми «Велике будівництво». Зведення спорткомплексу відбувалося із застосуванням сучасних технологій, що дає змогу створити максимально комфортні умови для маленьких і дорослих спортсменів Ізмаїла. Палац спорту складається з п’яти блоків, у яких розміщено великий багатофункціональний зал для командних видів спорту, 25-метровий плавальний басейн з глядацькими трибунами на 250 місць, адміністративно-побутовий блок, тренажерні зали, зал для змагань із силових видів спорту з глядацькими трибунами на 40 місць. Пропускна здатність спортивного закладу – 160 відвідувачів за зміну. На території палацу спорту розташовано ролердром для тренувань скейтбордистів, баскетбольний і волейбольний майданчики, майданчики для занять гімнастикою, тенісний корт, бігові доріжки, площинні спортивні споруди. Також тут є сучасні дитячі майданчики та простір для відпочинку. Для доступу маломобільних груп населення у будівлі палацу спорту встановлено пандуси» – зазначив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь