Безбар'єрність

Дата: 21.01.2022 10:17
Кількість переглядів: 190

 


 

«Працюючи все життя в соціальній сфері, я засвоїла одну річ: жодній людині не потрібні жалість та подачки. Більше того, вони стають бар’єрами, які ми несвідомо будуємо, протиставляючи себе і людей, які чимось відрізняються від нас. А люди потребують іншого: поваги, прийняття і рівних можливостей. Саме ці три стовпи і є основною безбар’єрності. І тут неможливо переоцінити важливість слів, які ми використовуємо».

«Довідник безбар’єрності» – за посиланням https://bf.in.ua

Міністерство соціальної політики України

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Возможно, это изображение (1 человек и текст «безбар'ернсть " працюючи все життя в соцальний сфері, я засвоёла одну piч: жодний людини не потр?бнi? жалсть та подачки. б°льше того, вони стають бар ерами, якi? ми несвдомо будуемо, протиставляючи себе людей, якi? чимось вдризняються вi?д нас. A люди потребують ншого: поваги, прийняття рвних можливостей. саме ui три стовпи € основною безбар ерності. тут неможливо переоцнити важливсть слв, якi? ми використовуемо. марина лазебна мнстерка соцальной полтики украйни проект першой лед олени зеленськой дзнатися б°льше- bf.in.ua»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь