Новорічно-різдвяний концерт «Новорічний серпантин» в Плахтіївській сільській раді

Дата: 08.01.2022 16:17
Кількість переглядів: 432

Новорічні свята – одні з найулюбленіших у народі. Їх із нетерпінням чекають як дорослі, так і малеча.

8 січня 2022 року в Будинку культури с. Плахтіївка відбувся новорічно-різдвяний концерт «Новорічний серпантин».Простора глядацька зала Плахтіївського Будинку культури була майже повністю заповнена мешканцями села. І це не дивно, адже на сцені виступали їхні діти, родичі, сусіди та й просто талановиті односельці, з творчими здобутками яких приємно ознайомитись. 

З різноманітними танцями виступили учасники народного художнього колективу ансамблю «Амазонки»,  мелодійні пісні виконував народний вокально-етнографічний ансамбль Плахтіївського Будинку культури «Українські вечорниці».

Новорічний концерт відбувся на найвищому рівні.Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого.

Тож нехай в Новому році мир панує в нашій  країні, наших оселях та серці кожного українця. Всього найкращого в Новому 2022 році! З Новим Роком та Різдвом Христовим, шановні мешканці нашої громади!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь