Особисті історії у подоланні бар'єрів: анонсували показ двох освітніх серіалів «Безбар’єрна грамотність» та «Держава без бар’єрів»

Дата: 13.12.2021 16:15
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

«Державна служба і права людини» анонсувала важливу подію – наприкінці року за ініціативою першої леді Олени Зеленської вийдуть два освітні серіали «Безбар’єрна грамотність» та «Держава без бар’єрів», які будуть розміщені на порталі Дія.Цифрова освіта.

Наша велика команда – НАДС, Мінцифра, ГО «Безбар’єрність», представники громадянського суспільства та експерти з доступності за підтримки ПРООН «Права людини для України» поставили собі за мету познайомити глядачів з основами безбар’єрності у повсякденних життєвих ситуаціях і під час виконання професійних обов’язків публічними службовцями.

За кожною серією стоять особисті історії у подоланні бар’єрів, життєвий шлях та досвід тих людей, які змогли сказати «ні» бар’єрам, світогляд людей, які це розуміють і вміють будувати інший доступний світ навколо.

У серіалах активні та небайдужі громадяни розповідають, як важливо для кожного з нас жити в безбар’єрній країні.

Отже, що таке безбар’єрна країна?

Які ознаки безбар’єрної країни?

Яка має бути системна політика з безбар’єрності та інклюзії?

Який викликі в українському суспільстві існують для розбуди безбар’єрної країни?

Відповіді на ці та інші питання у цих освітніх серіалах. Вже скоро всі бажаючі зможуть долучитись до перегляду серіалу, запросити своїх рідних, друзів, колег переглянути серіал аби разом вчитись безбар’єрної грамотності та будувати державу без бар’єрів.

Цей матеріал підготовано за підтримки НАДС і Міністерства цифрової трансформації в рамках проєкту "Права людини для України", який впроваджується ПРООН та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь