Відбулось пленарне засідання 11 сесії Плахтіївської сільської ради VІІІ скликання

Дата: 22.11.2021 13:21
Кількість переглядів: 267

19 листопада  2021 року о 10.00 год.  відбулось пленарне засідання 11 сесії  Плахтіївської сільської ради. На якій  розглядались такі питання:

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2021рік»
  2. Про прийняття у комунальну власність Плахтіївської сільської ради  майна бібліотечного фонду від Саратської селищної ради.
  3. Про розгляд листа Головного управління СБУ в Одеській області.

4.   Про   розгляд звернення громадянина  Кобиленко Р.А.  «Про виділення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства як учаснику бойових дій на сході України».

5.  Про   розгляд заяви громадянина  Чакір В.І.   «Про купівлю земельної ділянки сільськогосподарського призначення, що знаходиться у постійному користуванні».

6.  Про   розгляд заяви громадянина  Чакір Д.І.   «Про купівлю земельної ділянки сільськогосподарського призначення, що знаходиться у постійному користуванні».

7.  Про розгляд заяви Яровенко В.В. «Про надання дозволу на виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в іншому місці».

8. Про надання дозволу закладам дошкільної освіти Плахтіївської сільської ради на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та функціонування  закладу .

9. Про надання матеріальної допомоги Небога Ю.В., Сливка О.І..

10. Різне.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь