Одеська ОДА: "Дунайський експрес"

Дата: 22.11.2021 16:19
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

АТ «Укрзалізниця» запускає «Дунайський експрес» Ізмаїл – Одеса. На маршруті курсуватиме сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва. Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін під час офіційного запуску нового маршруту 20 листопада.

Це один із 20-ти регіональних дизель-поїздів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, які будуть збудовані для "Укрзалізниці" у межах програми Президента Володимир Зеленський #Великебудівництво.

Потяг Ізмаїл – Одеса отримав назву "Дунайський експрес".

З його стартом "Укрзалізниця" також запускає абсолютно нову модель приміських перевезень.

«Сьогодні ми запускаємо абсолютно нову модель приміських перевезень. Завдяки спільним зусиллям Укрзалізниці, Одеської обласної держадміністрації та обласної ради відсьогодні на маршрут Одеса — Ізмаїл виходить «Дунайський експрес», який стане стартом потужного розвитку системи приміських перевезень європейського зразка в Україні», — наголосив керівник компанії. На зазначеному маршруті курсуватиме сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва.

«Президент України під час візиту до Ізмаїла підтримав ініціативу одеської ОДА і сьогодні ми запускаємо цей сучасний поїзд збудований на Крюківському вагонобудівному заводі. Тож ізмаїльчани отримали надійне залізничне сполучення з Одесою, і у короткий термін можуть з комфортом дістатися обласного центру», — зазначив Ізмаїльський міський голова Андрій Абрамченко.

Поїзд №7002/7001 Одеса — Ізмаїл відправлятиметься з Одеси щодня о 19:50 та прибуватиме до Ізмаїла о 00:32. Зворотно поїзд виправлятиметься о 01:29 та прибуватиме до Одеси о 06:11. Також експрес робитиме зупинки на станціях: Білгород-Дністровський, Кулевча, Сарата, Арциз, Главані, Дзинілор та Котлабух.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь