Пошук

У рамках програми Президента України «Зелена країна» на території Плахтіївської сільської ради висаджено дерева

Дата: 22.11.2021 15:07
Кількість переглядів: 949

           У суботу 20  листопада  2021 року, Плахтіївська сільська рада разом з Будинком культури та сільськогосподарським комунальним господарством,  долучились до Президентської Програми «Зелена країна», в рамках якої за три  роки заплановано висадити 1  мільярд нових дерев.

          Спільно з колективами Плахтіївська сільська рада висадила 85 саджанців «Акації білої» та інших декоративних дерев , які озеленять  Плахтіївський  парк- відпочинку.

          Гарним  місцем літнього відпочинку є   річка «Курудера»,  де також можна усім бажаючим посадити своє дерево та облаштувати місце для відпочинку .

            Сподіваємось, що проведення громадської акції «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна» приверне увагу кожного громадянина та зацікавить посадити своє дерево на користь громади, країни та на благо  українського лісу, примножуючи тим самим природні багатства Землі!

         Запрошуємо всіх охочих,  долучатися до заходів громадської акції «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна»! 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь