В ТЕПЛОДАРІ ЗАПЛАНОВАНО БУДІВНИЦТВО ЗАВОДУ З ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ

Дата: 08.11.2021 16:02
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтин Гой провів робочі зустріч з інвестором із Саудівської Аравії паном Аль-Рудхайман Жасер Жазза Бен Мохаммедом.

На початку зустрічі Костянтин Гой розповів про Одеську область та зазначив, що Одещина є найбільшим за територією регіоном України та має значний потенціал розвитку, а регіональна влада, в свою чергу, зацікавлена в залученні інвестицій та всебічно сприяє покращенню інвестиційного клімату.

Заступник голови облдержадміністрації повідомив, що в Одеській області створено Агенцію регіонального розвитку, головним завданням якої є безпосередня допомога бізнесу при реалізації інвестиційних проєктів.

Фото без опису

Аль-Рудхайман Жасер Жазза Бен Мохаммед підкреслив, що компанія-інвестор планує будівництво заводу з виробництва комбікормів для вівчарства, який буде розташований в місті Теплодар Одеської області.

«Ми сподіваємось, що впродовж року буде збудовано завод та повністю налагоджено процес виробництва. Скоріше за все, більша частина продукції буде експортуватись до Саудівської Аравії, а частина буде направлена на відгодівлю овець та розвиток  вівчарства в Одеському регіоні» – наголосив пан Аль-Рудхайман Жасер Жазза Бен Мохаммед.

Костянтин Гой зазначив, що обласна державна адміністрація зацікавлена в розвитку бізнесу на території Одеського регіону, особливо аграрного сектору, що сприятиме створенню нових робочих місць для жителів регіону та економічному зростанню області.

Сторони підписали Меморандум про співпрацю між Агенцією регіонального розвитку Одеської області та ТОВ «Золото ЮА» та висловили сподівання на успішну реалізацію проєкту.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь