Соціальний сектор захисту населення інформує:

Дата: 31.05.2021 14:07
Кількість переглядів: 238

 

Фото без опису

Департамент соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації, як головний орган  серед місцевих органів виконавчої влади в межах своїх повноважень забезпечує та здійснює реалізацію державної політики щодо соціального захисту населення, у тому числі забезпечення  санаторно-курортним лікуванням пільгових категорій громадян.

 З метою своєчасного та якісного виконання заходів державної політики щодо забезпечення пільгових категорій громадян санаторно-курортним лікуванням Департаментом соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації проведено моніторинг цінової політики лікувальних здравниць країни, які прийматимуть осіб пільгових категорії  на санаторно-курортне лікування протягом 2021 року.

За результатами моніторингу слід зазначити, що більшість санаторно- курортних закладів як Одеського регіону, так і країни в цілому прийматимуть заявників на лікування з доплатою.

За більш детальним роз’ясненням звертатися до спеціаліста соціального сектору  захисту населення Тузлівської сільської ради   – Шпачинської Діани Григорівни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь