ВІТАННЯ ПЛАХТІЇВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ІВАНА ЛИХА З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 13.10.2021 08:47
Кількість переглядів: 326

14 жовтня ми відзначаємо особливі свята для кожного українця - день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, державне свято – День захисників і захисниць України. Це свято усіх, хто покликаний захищати свою рідну землю, хто своєю професійною чи волонтерською діяльністю забезпечували та забезпечують захист нашої держави.

     Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

   Схиляю голову перед подвигом захисників і захисниць, низько вклоняюся тим, хто обрав життя військовослужбовця, усвідомлюючи суть і зміст цієї нелегкої повсякденної ноші, розуміючи усю вагомість і тяжкість професії.

   У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини

   Шановні захисники і захисниці України! Вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу!  І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Слава героям-захисникам України!

З повагою,

Плахтіїський сільський голова                    Іван ЛИХО

                                 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь