Відбулось пленарне засідання 10 сесії Плахтіївської сільської ради VІІІ скликання

Дата: 12.10.2021 16:33
Кількість переглядів: 551

 

12 жовтня 2021 року о 10.00 год.  відбулось пленарне засідання 10 сесії  Плахтіївської сільської ради. На якій  розглядались такі питання:

 

  1. Звіт про виконання бюджету   Плахтіївської сільської ради за 9 (девять) місяців 2021 року.
  1. Про розгляд та затвердження проектно кошторисної документації на капітальний ремонт доріжки між вулицями Шевченко будинок №67 А  та вулицею Перемоги будинок №2  в селі Ярославка.
  1. Про розгляд та затвердження проектно кошторисної документації на капітальний ремонт огорожі по вулиці Шевченко на ділянці від будинку №67 А  до будинку  №69    в селі Ярославка.
  1. Про розгляд та затвердження проектно кошторисної документації на капітальний ремонт прилеглої  до будинку культури території  в селі Ярославка.
  1. Про внесення змін до рішення Плахтіївської сільської ради  «Про затвердження штатного розпису Плахтіївської сільської ради на 2021рік»
  1. Про розгляд та затвердження прогонозу бюджету Плахтіївської  територіальної  громади на 2022 – 2024 роки.
  1. Про надання згоди на розробку Стратегії розвитку Плахтіївської територіальної громади.
  1. Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2021рік»
  1. Про розгляд та затвердження плану модернізації та оптимізації мережі закладів освіти Плахтіївської сільської ради на 2021 - 2027 роки.                                   
  2. Про розгляд клопотання директора Ярославського ЗЗСО Плахтіївської сільської ради,  щодо погодження функціонування групи продовженого дня першого класу в Ярославському ЗЗСО Плахтіївської сільської ради.                                    
  3. Про розгляд колективного звернення  мешканців села Ярославка, щодо зменшення вартості харчування в Ярославському ЗЗСО Плахтіївської сільської ради.

  12. Про розгляд проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних  ділянок для ведення особистого селянського господарства громадянам  Іванько Є.В. та  Воротило Г.В.  на території Плахтіївської сільської ради.

  1.  Про розгляд проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних  ділянок для ведення особистого селянського господарства громадянам  Білоус В.І. та іншим (всього 86 громадян)   на території Плахтіївської сільської ради.

14. Про розгляд звернення громадянина Ярошенко Ю.А.  «Щодо розгляду та затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього  КСП  «Родина».

15. Про   розгляд звернення громадян Кокарча О.М.,  Бондаренко С.П.  «Про виділення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства як учаснику бойових дій на сході України».

16.  Про   розгляд заяв  громадян  «Щодо виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства» .

17. Про розгляд заяв Ковальчук О.І., Кобиленко Н.Б., Рогізного М.М., Іванько Г.М., Іванько Ю.В. «Про надання дозволу на приватизацію присадибних земельних ділянок».

18. Про розгляд звернення Лихо М.І. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під об’єктом нерухомості, що знаходиться у власності Лихо М.І.».

19. Про розгляд звернення Пономарюк К.А., Минзул А.М., Долгорук Н.І. «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) які знаходяться у постійному користуванні відповідно до державних актів».

20. Про розгляд звернень громадян Головко Н.С. та Кожухар Є.М.  «Про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку тяжким матеріальним станом»

21. Різне.

Додаткове питання

22.  Про розгляд та затвердження проектно кошторисної документації на капітальний ремонт  будинку культури   в селі Плахтіївка.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь