Одеська ОДА: у «жовтій» зоні підприємці можуть обрати: працювати з обмеженнями або без обмежень, але з ковід-сертифікатами, - Денис Шмигаль

Дата: 22.09.2021 10:29
Кількість переглядів: 631

 


Фото без опису

Від завтра в усіх регіонах країни запроваджується «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Це означає додаткові обмеження щодо дистанції та кількості місць у громадських закладах. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 22 вересня.

За його словами, в умовах нових обмежень підприємцям пропонується кілька варіантів роботи.

«Перший — працювати без додаткових обмежень, але для цього 80% персоналу та всі відвідувачі мають бути вакциновані принаймні однією дозою, мати негативний тест або довідку про одужання. Бізнес має самостійно перевіряти наявність цих документів. Другий варіант — працювати з усіма додатковими обмеженнями «жовтої» зони та не перевіряти відповідні документи. Вибір залишається за підприємцями, і ми впевнені в їхній відповідальній позиції», — відзначив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль також підкреслив, що темпи розповсюдження коронавірусу свідчать, що найближчим часом деякі регіони можуть перейти в «червону зону». В цих регіонах, за його словами, бізнес зможе працювати, якщо всі працівники та всі відвідувачі матимуть «зелені» ковід-сертифікати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь