Пошук

ВІДБУЛАСЯ ПЕРША СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПЛАХТІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 30.08.2021 14:00
Кількість переглядів: 530

30 серпня 2021 року в приміщенні Плахтіївського Будинку культури відбулась перша серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Плахтіївської сільської ради, де було обговорено основну тему «Освіта в громаді: виклики сьогодення та пріоритетні завдання на 2021/2022 навчальний рік».

У роботі конференції взяли участь Плахтіївський сільський голова Іван Григорович Лихо, заступник Плахтіївського сільського голови Світлана Максимівна Харлан, староста Надеждинського старостинського округу Плахтіївської сільської ради Алла Михайлівна Сливка, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради Майя Леонтіївна Назаренко, директори та вчителі закладів загальної середньої освіти, директори та вихователі закладів дошкільної освіти.

Розпочав конференцію вітальним словом Плахтіївський сільський голова Іван Григорович Лихо. Він, у першу чергу, подякував адміністраціям закладів освіти та відділу освіти, КМС Плахтіївської сільської ради за відповідальне ставлення до використання бюджетних коштів та своєчасне завершення підготовки закладів освіти до нового навчального року, акцентував увагу на подальшій необхідності відповідального ставлення до використання коштів місцевого бюджету.

Заступник Плахтіївського сільського голови Світлана Максимівна Харлан  привітала працівників освіти із прийдешнім Днем знань та побажала їм наснаги, натхнення у роботі, терпіння і вдячності від своїх учнів. 

Начальник відділу освіти Назаренко Майя Леонтіївна підвела підсумки розвитку освіти Плахтіївської сільської ради в 2020 - 2021 навчальному році .

Майя Леонтіївна зазначила, що протягом 2020-2021 н.р. в освітянській галузі громади здійснювалися заходи, спрямовані на реалізацію Концепції «Нова українська школа», зауважила, що станом на 1 вересня 2021 року всі першокласники Плахтіївської сільської ради на 100% забезпечені одномісними партами, дидактичним матеріалом та комп’ютерним обладнанням. Начальник відділу освіти зупинилася на мережі закладів, проаналізувала розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти громади, назвала вагомі результати учнівських досягнень у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах. Детально проаналізувала матеріально-технічне забезпечення освітянської галузі протягом 2020-2021 навчального року; виплату заробітної плати, відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам.

Урочистим елементом конференції стала приємна місіянагородження ветеранів педагогічної праці. Цього року стіни ЗЗСО залишають 5 педагогів:

Синюк Світлана Тимофіївна – керівник гуртка «Юні екскурсоводи», який працює на базі Надєждинського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Плахтіївської сільської ради.

Гладченко Марія Михайлівна – учитель математики Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія.

Праведна Зінаїда Миколаївна – учитель початкових класів  Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3.

Бондаренко Наталя Іванівна – учитель трудового навчання Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3.

Мунтян Лариса Григорівна – учитель математики Плахтіївського ЗЗСО І-ІІ ступенів №1 – ЗДО (дитячий садок).

Вітали та вручали квіти й пам’ятні подарунки Плахтіївський сільський голова Іван Григорович Лихо та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради Майя Леонтіївна Назаренко. Для того, щоб заощадити свій час та свої сили, було подаровано мультиварки. За допомогою такого кухонного помічника можна не витрачати зайвого часу на приготування.

Закладам освіти Плахтіївської сільської ради були вручені  грамоти за підготовку до нового 2021/2022 навчального року. 

Із українськими танцями виступили учасники народного художнього колективу ансамблю «Амазонки»,  мелодійні пісні виконував народний вокально-етнографічний ансамбль Плахтіївського Будинку культури «Українські вечорниці».

 

Зі святом, Вас, шановні колеги!

НЕХАЙ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК ПРИНЕСЕ СВІЖІ ІДЕЇ, МОЖЛИВОСТІ ТА ПЕРЕМОГИ!

ДЛЯ НАС ОСВІТЯН ВАЖЛИВА ПІДТРИМКА ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА.

ТОЖ ТВОРІМО

НОВУ УКРАЇНСЬКУ ШКОЛУ РАЗОМ!

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь