Пленарне засідання 9 сесії Плахтіївської сільської ради VІІІ скликання

Дата: 26.08.2021 17:34
Кількість переглядів: 1349

26 серпня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової  9 сесії Плахтіївської сільської ради VІІІ скликання.

Перелік розглянутих питань на сесії:

  1. Про розгляд питання щодо надання грошової допомоги громадянам, що постраждали внаслідок  надзвичайної ситуації   природного характеру,  яка виникла  07.08.2021 року  на території сіл Благодатне,  Надежда  Плахтіївської сільської ради.

 

       2. Про розгляд та затвердження проектно кошторисної документації на капітальний ремонт покрівлі  клубу в селі Благодатне.

 

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2021рік».

 

  1. Про створення місцевої пожежної команди.                                                               
  2. Про розгляд колективного звернення громадян мешканців села Благодатне «Щодо проведення робіт з укріплення дамби біля села Благодатне.

 

  1. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення на території Плахтіївської сільської ради.

 

  1. Про розгляд проектів землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам  Бабенко М.Ю., Гуслистому В.В., Вербіцькому М.П., Димурі С.В., Кузьменко В.М., Дудареву Р.В.. на території Плахтіївської сільської ради  як учаснику бойових дій на сході України.

 

8. Про розгляд звернень громадян Болгової О.Х. та Тимовщук Л.М. «Щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього  КСП  «Надежда».

 

  1. Про розгляд та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Плахтіївському ЗЗСО І-ІІ ступеней №1 ЗДО (ясла – садок).  

 

10. Про   розгляд  заяви Гангалюк Г.В.  «Щодо надання земельної ділянки у власність для ведення ОСГ,  що знаходиться у користуванні  згідно акту постійного користування».

 

11. Про   розгляд звернення громадян Дадажанова А.К. та Дададжанова С.К. «Про виділення земельної ділянки та  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства як учаснику бойових дій на сході України».

 

  1.  Про   розгляд заяв  громадян   Сищенко С.І., Праведного В.В., Рогізної М.В., Катаранчук Н.Л., Бєлік І.П.   «Щодо  розгляду та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд».
  1. Про   розгляд заяв  Короїд Л.В., Короїд К.П., Короїд О.В., Чакір В.П., Чакір Т.В.,      «Щодо затвердження документації із землеустрою та передачі у власність земельних ділянок для ведення фермерського господарства на території Плахтіївської сільської ради  Ярославський старостинський округ».
  1. Про розгляд та затвердження проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок на території села Плахтіївска  Плахтіївському ССТ.
  1. Про   розгляд заяв  громадян  Шевченко Т. С., Купець М.М., Белоус В.С., Кіріченко В.С., Лисецької Л.П., Гонгалюк Ю.С.,  Христюк Л.І., Рожковському К.Д.   «Щодо   надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд».
  1. Про   розгляд заяв  громадян  «Щодо виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства» .
  1.  Про розгляд питання щодо виділення земельних ділянок для створення фермерських господарств та на дання дозволу на  розробку документації із землеустрою.
  1. Про розгляд звернень громадян Середи Я.І., Мітєвої О.А. «Про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку тяжким матеріальним станом».
  1. Про   розгляд заяви депутата Плахтіївської сільської ради  Кваснюк Н.В. «Про складання повноважень депутата Плахтіївської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської області за особистою заявою».

20.Різне

  1. Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь