Пошук

Діти з багатодітних малозабезпечених родин отримають по 2000 гривень для підготовки до школи

Дата: 18.08.2021 13:22
Кількість переглядів: 1340

 


        За ініціативою Президента України з метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей Кабінетом Міністрів України від 04.08.2021 року  прийнята Постанова № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей» щодо виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень.  

     Грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно).

     Виплата проводиться за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів. Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення перерахують бюджетні кошти на рахунки одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям, відкриті в установі уповноваженого банку, або через виплатні об'єкти АТ "Укрпошта".

     Розмір одноразової грошової допомоги не включається під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім'ї (домогосподарства) для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім'ї (домогосподарства).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь