Відпочинок в оздоровчому центрі " Сонячний берег" - усі барви літа

Дата: 19.07.2021 16:16
Кількість переглядів: 635

    Літо – Чудова пора, час відпочинку і оздоровлення дітей, розвиток їх творчих талантів, лідерських якостей.

   З метою реалізації Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей у  літній                 період з 01.07. 2021 року гостинно відчинив свої двері дитячий оздоровчий центр "Сонячний берег", розташований в курорті Сергіївка - оригінальному куточку природи на узбережжі Чорного моря ,в якому відпочивало і набиралося  сили 39 дітей пільгової категорії ( діти з малозабезпечених, багатодітних родин, обдаровані,позбавлені батьківського піклування , діти учасників АТО) з Плахтіївської сільської громади.

     Протягом літнього відпочинку діти купалися, засмагали,знайомилися зі своїми однолітками, їздили на екскурсію до Білгород-Дністровської фортеці, проводили  конкурси, спортивні змагання,дискотеки, а також щоденні прогулянки на катері до моря.

     Діти, які оздоровилися в дитячому закладі залишилися  задоволеними відпочинком, якісним пятиразовим харчуванням,  проживанням   в 3-х і  4-х місних номерах  з усіма зручностями . Завдяки педагогам-організаторам та всього колективу оздоровчого центру, діти за дні відпочинку дуже подружилися , і в кінці зміни розлучалися зі сльозами на очах , пообіцявши обов’язково зустрітися наступного літа.

     Відпочинок у оздоровчому закладі був цікавим, захоплюючим і надовго запам’ятається дітям  Плахтіївської сільської ради .   

     Батьки та діти закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської громади дякують голові,  заступнику голові, депутатському корпусу   Плахтіївської сільської ради за надану можливість відпочити та оздоровитися .

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь