В Україні розпочалася вакцинація від COVID-19 організованих колективів

Дата: 10.07.2021 11:09
Кількість переглядів: 402

В Україні розпочалася вакцинація від COVID-19 організованих колективів

 

В Україні розпочалася вакцинація від COVID-19 організованих колективів

В Україні розпочалася вакцинація проти COVID-19 організованих колективів вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech, повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Станом на 21 червня 2021 року зареєстровано 1,447 тис. заявок на вакцинацію колективів загалом на 216,893 тис. осіб.

Згідно з повідомленням, колективи вакцинуватимуть у кожному регіоні України в тій послідовності, в якій вони записувалися через контакт-центр МОЗ. Процес залежатиме від кількості мобільних бригад з імунізації.

Регіональний координатор із вакцинації перед приїздом мобільної бригади має зателефонувати відповідальній особі в колективі та повідомити всю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

До приїзду мобільної бригади керівництво колективу має забезпечити чисте, добре освітлене приміщення, яке відокремлене від будь-яких виробничих площ, або відкритих просторів із робочими місцями, має вентиляцію для постачання свіжого повітря, достатню площу для комфортної роботи мобільної бригади з вакцинації у складі щонайменше трьох осіб. Приміщення має бути обладнане кушеткою для пацієнтів, стільцями та столиками для роботи мобільної бригади, доступом до місця для гігієни рук, мати столик, який може вмістити одну невелику сумку-холодильник (термоконтейнер), ін'єкційні матеріали та коробку для безпечної утилізації шприців, а також доступ до інтернету (WiFi).

Крім цього, керівництво має надати приміщення для медичного спостереження протягом 30 хв після щеплень, яке може вмістити 5-10 осіб.

Заявку на виїзд мобільної бригади для щеплення співробітників компанії можна залишити за телефоном контакт-центру МОЗ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь