Всеукраїнський освітньо-культурний марафон " Наша незалежність"

Дата: 09.07.2021 14:19
Кількість переглядів: 783

Фото без опису   Всією територією країни пройде культурно-освітній марафон  у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України. Запрошуємо мешканців громади прийняти участь у Всеукраїнському освітньо-культурному марафоні " Наша незалежність"

Метою марафону є збір та оприлюднення історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформацію з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними для Одещини. За результатами проведення марафону буде визначено ряд публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів, які будуть проведені в рамках святкування 30-ї річниці незалежності України.

Охоплення марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, поширити історичні матеріали, які відіграли знакову роль у становленні незалежності України.

Відповідна інформація буде опублікована на вебсайті облдержадміністрації, її сторінках у соціальних мережах, на офіційній сторінці Плахтіївської сільської ради під єдиними хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30.

Всі матеріали для публікації (із обов’язковим зазначенням контактної особи ) просимо відправляти на електронну адресу відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської  сільської ради -  pl_osvita@ukr.net або за поштовою адресою: с. Плахтіївка, вул.Сонячна,126, відділ освіти,культури, молоді та спорту Плахтіївської  сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь