Юнацький турнір із міні-футболу «Футбольна Бессарабія-2021»

Дата: 23.05.2021 17:10
Кількість переглядів: 1140

 23 травня 2021 року на території  Плахтіївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області  у с. Плахтіївка, на спортивному майданчику зі штучним покриттям Плахтіївського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №3, відбувся юнацький турнір «Футбольна Бессарабія-2021» з міні-футболу серед юнаків 2011 – 2010 р.н.

     Турнір проведено за ініціативи депутата Одеської обласної ради  Денисенка О.О. та депутата Білгород-Дністровської  районної ради Пономаренка І.І. До організації заходу активно долучився голова Плахтіївської сільської ради Лихо І.Г.

    У турнірі взяли участь команди з с. Надежда, с.Плахтіївка, с. Успенівка, с.Ярославка. Змагання пройшли за коловою системою та за результатами вирішальних матчів перемогу здобула команда з с. Успенівка, друге місце посіла команда з с. Плахтіївка, третє місце – команда з с. Ярославка.

   Після закінчення всіх ігор Пономаренко І.І. та Лихо І.Г. привітали юнаків з хорошою грою і відзначили, що проведення таких змагань сприяє як популяризації міні-футболу, так і виявленню нових талантів. Пономаренко І.І. оголосив про започаткування юнацького турніру «Футбольна Бессарабія» з міні-футболу серед юнаків. Адже турбота про дітей та усвідомлення пріоритетності юначих інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Організатори турніру побажали миру і злагоди кожній дитині, наснаги і мудрості  тренерам, серця яких сповнені любові до дітей.

    Усі учасники турніру отримали кубки, медалі, грамоти, спортивний інвентар від меценатів та солодкі подарунки від голови  Плахтіївської сільської ради. Окрім цього команди-призери отримати грошові сертифікати: І місце – 5тис. грн., ІІ місце – 4 тис. грн., ІІІ місце – 3 тис.грн.

  Бажаємо нашим спортсменам не зупинятись на досягнутому і надалі показувати  високі результати.  Також хочемо подякувати меценатам даного турніру Денисенку О.О. та Пономаренку І.І. й голові Плахтіївської сільської  ради Лиху І.Г., тренеру  з футболу Плахтіївської сільської ради Чирві Р.І. за проведення турніру  на високому рівні. Дякуємо за те, що ви є!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь