Пошук

Юнацький турнір «Футбольна Бессарабія-2021»

Дата: 23.05.2021 17:06
Кількість переглядів: 414

    23 травня 2021 року на території  Плахтіївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області  у с. Плахтіївка, на спортивному майданчику зі штучним покриттям Плахтіївського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №3, відбувся юнацький турнір «Футбольна Бессарабія-2021» з міні-футболу серед юнаків 2011 – 2010 р.н.

     Турнір проведено за ініціативи депутата Одеської обласної ради  Денисенка О.О. та депутата Білгород-Дністровської  районної ради Пономаренка І.І. До організації заходу активно долучився голова Плахтіївської сільської ради Лихо І.Г.

    У турнірі взяли участь команди з с. Надежда, с.Плахтіївка, с. Успенівка, с.Ярославка. Змагання пройшли за коловою системою та за результатами вирішальних матчів перемогу здобула команда з с. Успенівка, друге місце посіла команда з с. Плахтіївка, третє місце – команда з с. Ярославка.

   Після закінчення всіх ігор Пономаренко І.І. та Лихо І.Г. привітали юнаків з хорошою грою і відзначили, що проведення таких змагань сприяє як популяризації міні-футболу, так і виявленню нових талантів. Пономаренко І.І. оголосив про започаткування юнацького турніру «Футбольна Бессарабія» з міні-футболу серед юнаків. Адже турбота про дітей та усвідомлення пріоритетності юначих інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Організатори турніру побажали миру і злагоди кожній дитині, наснаги і мудрості  тренерам, серця яких сповнені любові до дітей.

    Усі учасники турніру отримали кубки, медалі, грамоти, спортивний інвентар та солодкі подарунки від Плахтіївської сільської ради. Окрім цього команди-призери отримати грошові сертифікати: І місце – 5тис. грн., ІІ місце – 4 тис. грн., ІІІ місце – 3 тис.грн.

  Бажаємо нашим спортсменам не зупинятись на досягнутому і надалі показувати  високі результати.  Також хочемо подякувати меценатам даного турніру Денисенку О.О. та Пономаренку І.І. й голові Плахтіївської сільської  ради Лиху І.Г.  за проведення турніру  на високому рівні. Дякуємо за те, що ви є!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь