Корисна сторінка для вчителів, дітей та батьків

10 Березня, 2022 р., 15:57
Звертаємо увагу на низку цікавих Інтернет-ресурсів, які допоможуть ефективно підтримати навчання та виховання дітей дошкільного віку, додадуть цікавої інформації:
10 Березня, 2022 р., 15:56
Для відома та врахування у роботі матеріали та посилання, що стануть у нагоді під час організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.
10 Березня, 2022 р., 15:53
Дитина питає, чому в Україні розпочалася війна? Покажіть їй це відео: в ньому простою мовою розповідають про збройну агресію росії.
10 Березня, 2022 р., 15:51
Дієвими вправами ділиться сімейна та дитяча психологиня Світлана Ройз. Рекомендуємо зберегти в нотатки або виписати, адже у стані стресу можете не згадати. І за можливості — перечитувати й повторювати.
10 Березня, 2022 р., 15:49
У закладах загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради з 14 березня відновиться освітній процес за дистанційною формою навчання. 13 березня закінчуються вимушені канікули. На жаль, через війну в Україні відновити очне навчання у школах зараз не можливо, але діти мають продовжувати здобувати освіту.
08 Березня, 2022 р., 16:47
Про це повідомляє Сергій Шкарлет: «Враховуючи правовий режим воєнного стану, який спричинений військовою агресією Російської Федерації, агресивність російських військових і терористичних угруповань до національної системи освіти та науки, пропонуємо скасувати складання державної підсумкової атестації (ДПА), зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) як конкурсний критерій доступу до освітніх послуг в 2022 році виключно!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь