УКРАЇНІ ПОТРІБНІ ЗАХИСНИКИ!

Дата: 01.02.2023 17:17
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

Сьогодні, перебуваючи на передовій лінії вогню, українські захисники крок за кроком виборюють перемогу нашої держави, звільняючи країну від російського агресора, відновлюючи територіальну цілісність України. Українські військовослужбовці дивують світ своєю звитягою, силою, патріотизмом і любов’ю до Батьківщини.

Але нам необхідно ставати ще сильнішими, дружнішими та пліч-о-пліч продовжувати боротьбу. Україна потребує захисників рідного краю, які готові давати відсіч ворогу. Кожен, хто може долучитися до боротьби з окупантами, повинен це робити.

На виконання доручення начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима МАРЧЕНКА щодо реалізації державної інформаційної кампанії з підвищення мотивації громадян стосовно призову на військову службу та з метою заохочення мешканців Білгорода-Дністровського до служби в Збройних силах України, Білгород-Дністровська міська рада однією із перших громад в районі розмістила соціальну рекламу мотивацйного спрямування на банерах, що розташовані в місті Білгороді-Дністровському.

Ще раз закликаємо військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщених осіб, або тих, які тимчасово перебувають на території Одеської області приєднатися до лав ЗСУ.

Захисти свій дім!

Захисти свою сім’ю!

Захисти Україну!

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь