Пошук

Відбулось пленарне засідання позачергової дев'ятнадцятої сесії  восьмого скликання Плахтіївської сільської ради

Дата: 09.11.2022 15:33
Кількість переглядів: 97

 

 

 9 листопада  2022 року о 10.00 год.  відбулось пленарне засідання позачергової  дев'ятнадцятої сесії  восьмого скликання Плахтіївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області. На якій  розглядались такі питання:

1. Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради від 23 грудня 2021 року № 666 -VІІІ «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2022рік».

 

2. Про розгляд та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ПАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго»  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії опора №301.

 

3.  Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку громадянці Пономар А.Г. та передачу земельної ділянки в оренду.

 

4.  Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку громадянці Димура К.В. та передачу земельної ділянки у власність.

 

5.  Про розгляд заяв громадян Ярошенко Ю.А., Скалозуб М.П., Роєва Р.М., «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку (присадибні ділянки)».

Доповідач:  Майстро В.П. – в.о. начальника відділу агропромислового розвитку земельних відносин.

6. Про розгляд клопотання ПрАТ «Водафон Україна» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

7. Про розгляд клопотання ТОВ «Юкрейн Тауер Компанія»  щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території села Великорибальське Плахтіївської сільської ради.

 

8.  Про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.. Лихо М.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Доповідач:  Майстро В.П. – в.о. начальника відділу агропромислового розвитку земельних відносин.

9. Про розгляд заяви Небоги Ю.В. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

 

10. Про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СВК «Родина» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: село Плахтіївка, вулиця Сонячна 126 А.

Доповідач:  Майстро В.П. – в.о. начальника відділу агропромислового розвитку земельних відносин.

11.  Про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СВК «Родина» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: село Плахтіївка, вулиця Сонячна 133 А.

 

12.  Про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СВК «Родина» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: село Плахтіївка, вулиця Молодіжна, 54 А.

 

13. Про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СВК «Родина» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: село Плахтіївка, вулиця Мира, 134 А.

 

14. Про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СВК «Родина» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: Плахтіївська сільська рада, комплекс будівель та споруд №23 (за межами села Плахтіївка).

 

15. Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Плахтіївської сільської ради (за межами населених пунктів).

 

16. Про розгляд та затвердження технічних документацій із землеустрою (всього 5 (п’ять)  документацій)  щодо поділу та обєднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення   комунальної власності на території Плахтіївської сільської ради (за межами населених пунктів).

 

17. Різне

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь