Відбулось засідання виконавчого комітету Плахтіївської сільської ради

Дата: 19.10.2022 14:53
Кількість переглядів: 125

19 жовтня 2022 року під керівництвом сільського голови Івана ЛИХА відбулося засідання виконавчого комітету Плахтіївської сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:                                                                                

1.  Про розгляд та затвердження звіту виконавчого апарату сільської ради щодо виконання бюджету Плахтіївської сільської ради  за  9  місяців  2022року.

 

2. Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради від 23 грудня 2021 року № 666 -VІІІ «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2022 рік».

 

3. Про розгляд та затвердження Програми забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в населених пунктах Плахтіївської сільської ради на 2022рік.

 

4.  Про надання згоди Плахтіївському ЗДО  (ясла – садок) №2 Плахтіївської сільської ради на укладання договору користування частиною приміщень із Плахтіївським ЗДО (ясла – садок) №1 Плахтіївської сільської ради.

 

5. Про вилучення комунального майна з оперативного управління Плахтіївського ЗЗСО І-ІІ ступенів №1 – ЗДО (дитячий садок) та передачу його в оперативне управління закладів освіти села Плахтіївка.

 

6. Про припинення шляхом ліквідації Плахтіївського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №1 – закладу дошкільної освіти (дитячий садок) Плахтіївської сільської ради.

 

7. Про розгляд заяв громадян   Скалозуб О.Г., Шустер О.А., Скалозуб О.І., Рубахи П.Г.   «Щодо надання матеріальної допомоги».

 

8. Про розгляд заяви громадянки Оснач С.Ф.  «Щодо надання матеріальної допомоги на поховання загиблого на війні Оснач Ігоря Борисовича».  

 

9.  Різне

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь