Пошук

НАЧАЛЬНИК ОДЕСЬКОЇ ОВА ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОДІЮ В ГАЛУЗІ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ КОМУНАЛЬНОГО ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

Дата: 15.09.2022 16:24
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

 

Сьогодні відбулось підписання Меморандуму про взаємодію в галузі енергоефективності комунального теплопостачання між Одеською обласною військовою адміністрацією, Одеською обласною радою, Державною інспекцією енергетичного нагляду України, Національним університетом «Одеська політехніка» та Чорноморською міською радою.

3 7

В розмові з головою Державної інспекції енергетичного нагляду України Русланом Слободяном та ректором Національного  університету «Одеська політехніка» Геннадієм Оборським, Максим Марченко наголосив, що нині завдання номер один – це забезпечення надійного розподілу електричної енергії споживачам та об’єктам критичної інфраструктури в осінньо-зимовий період.

4 4

«Окрім безперебійного розподілу електроенергії маємо сконцентрувати зусилля та спрацювати на випередження в разі відсутності газопостачання чи теплопостачання, адже споживачі можуть використовувати електричні прилади для опалення приміщень. Чорноморськ став наступним містом в Україні, що підтвердило свої наміри у розвитку енергоефективності систем комунального теплопостачання та рівня безпеки електричних станцій. То ж підписавши цей Меморандум, ми вбачаємо вже в найближчому майбутньому тісну співпрацю з провідними енергетиками та вченими в цій сфері заради надійного розподілу електроенергії у осінньо-зимовий період, обміну досвідом, а також вирішення проблемних питань. Наше завдання забезпечити врегулювання проблем в одеському регіоні, які виникають в енергетичному секторі, і плавно та контрольовано пройти осінньо-зимовий період» – зазначив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

2 7
5 3

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь