Святковий мітинг з нагоди відзначення Дня Державного Прапору України в Плахтіївській сільській раді

Дата: 23.08.2022 10:42
Кількість переглядів: 329

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора.

       Свято встановлено «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» згідно з Указом Президента від 23 серпня 2004 року. У 2009 році було внесено зміни до цього указу, й засновано щорічну офіційну церемонію підняття прапора 23 серпня по всій Україні.

   З нагоди цієї визначної події на площі Плахтіївської сільської ради  під звуки Державного Гімну України відбулось урочисте підняття Державного прапора України.

       З вітальними словами до присутніх звернувся Плахтіївський сільський голова Іван Лихо, який підкреслив, що наш прапор − це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. 

     Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
           Плахтіївська сільська рада щиро дякує колективу Плахтіївського Будинку культури та Плахтіївській сільській бібліотеці за організацію та проведення мітингу.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь