Пошук

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 26.07.2022 13:47
Кількість переглядів: 88

 

   Доводимо до Вашого відома, що з початку 2022 року на території Білгород-Дністровського району виникла 441 пожежа, з них, лише на території Плахтіївської сільської ради – 23 пожежі. Пожежі призвели до великих матеріальних збитків.

З метою недопущення пожеж у природних екосистемах на території Плахтіївської сільської ради і можливих майнових втрат в пожежонебезпечний період 2022 року Білгород-Дністровське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській наголошує, що під час воєнного стану спалювання сухої рослинності в місцях загального користування, вздовж автомобільних, залізничних доріг, на луках пасовищах, в лісопаркових зонах та інших місцях прирівнюють до диверсії і за це громадяни можуть понести, як адміністративну, так і кримінальну відповідальність.

Пропонуємо прибрати суху рослинність біля своїх земельних ділянок.  В разі не проведення вище вказаної роботи власниками (керівниками) об’єктів, залучити адміністративну комісію Плахтіївської сільської ради з викликом та притягненням їх до адміністративної відповідальності.

Поки підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки пожеж сухої рослинності,  хтось потребуватиме реальної допомоги, але на жаль, ми можемо не встигнути, тому будьте свідомими та пам'ятайте, що кожна наша дія має свої наслідки! Збережіть наш край від масових пожеж в екосистемах!

 

 

Білгород-Дністровське районне

управління ГУ ДСНС України в Одеській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь